Текстови
19.05.2016.

БРАНИСЛАВА (Бранка) ОТАШЕВИЋ-ТРБОЈЕВИЋ

Лауреат

Скоро ће и подне. Јутро је одавно прошло. Могу, са милошћу да вас поздравим и пожелим добар, леп и успешан дан.
Очекивали сте најављено, тзв. други - део. Ово што пишем је много важније. И сигуран сам да ћете се и ви, драге моји и драги моји, сложити.
Наша Бранислава, знана као Бранка, јуче је доживела велику част. Културно-просветна заједница Србије, поводом обележавања шездесет година од оснивања и рада, доделила је госпођи Бранислави (Бранки) Оташевић Трбојевић, као посебан знак признања - ЗЛАТНУ ЗНАЧКУ.
Бранка је професионални новинар. Последњих десетак и више година посветила је ТВ критици на страницама дневне новине "ПОЛИТИКА" Да би, неко, или било ко, могао бити ТВ критичар, мора бити особа високог и широког образовања, оштрог ока и још оштријег језика, када затреба - и мека срца, изражавајући напоре ка боље.Толерација Бранке је на нивоу коју треба дневно да изучавамо не би ли смо, бар мало, примили њеног када је у питању комуникација са људима.
А, откуда, Бранка на овом простору.
Бранка је чланица Извршног одбора маркетиншког пројекта друштвене акције ЋИРИЛИЧНО ПИСМО У ТРЖИШНИМ КОМУНИКАЦИЈАМА. саветница за штампу. И то је постала међу првима. На први зов!
По њеној изричитој жељи, у Извршном одбору задужена је за односе са дијаспором.
Веома смо поносни на нашу Бранку. Уз њено разумевање живота, степен толерантности у друштву, снази комуникативности, сигуран сам да ћемо, брже и сигурније стићи до пројектованих циљева.
Наша Бранка!

Жозеф-Иван Лончар

Анкета
Да ли бисте подржали изградњу Ћириличне куће, својеврсног музеја ћирилице и њене примене
хоћу
не могу
размислићу
make quizzes