... Из медија

Рођенданска честитка

ХВАЛА ВАМ!

Поводом рођендана најстарије дневне новине на Балкану, честиткама се придружио и власник и оснивач СВЕТА МАРКЕТИНГА, уједно и издавача часописа о и у свету маркетинга ТАБУ. Жозеф Иван Лончар је и аутор пројекта друштвене акције ЋИРИЛИЧНО ПИСМО У ТРЖИШНИМ КОМУНИКАЦИЈАМА и истиче велику и значајну подршку Уредништва ПОЛИТИКЕ у развоју позитивног јавног мњења.

Тим поводом, г. Лончар је упутио следећу поруку захвалности:

Сциле и Харибде које сте савлађивали, ваш развојни пут који перманентно пратим од 1959. године по одслужењу војног рока до данашњих дана, као да сте кренули путем који је увек био јединствено ваш: све више примећујем резултате сјајног истраживачког новинарства, садржајне и јасно интониране поруке, квалитетне информације из политичког, јавног и културног живота. Новинарске прилоге које безрезервно примам губећи потребу "да их читам између редова". О спорту и да не говорим. Приметили сте, верујем, да сам испустио атрибут "привредног". То је простор који вам, чини ми се, остаје да убрзаније освајате.

Посебно сам вам захвалан на откривању и расветљавању и бољем разумевању извора информација и финансирања многих оних који су, подоста, утицали да живимо у окружењу које је недостојно живота који живимо. Такође и што боље разумем аморалност многих који су, као, изненађени стањем у друштву а толико су утицали да буде овако како нам је. Њихове изјаве и критике, поготову савети, коментари и слично, добијају сасвим други значај, јасно, и интерпретацију, када спознајемо ко нам их шаље. И због чега то раде.
Наставите тако, молим вас.


Жозеф Иван Лончар

4.02.2016.
Анкета
Да ли бисте подржали изградњу Ћириличне куће, својеврсног музеја ћирилице и њене примене
хоћу
не могу
размислићу
make quizzes